nova godina nova godina nova godina nova godina

Godišnji horoskop za 2013 – Ovan

Srecna Nova godina | 31/12/2012


2013. će biti veoma uzbudljiva godina za Ovna. Ovan se u poslednjih nekoliko godina borio na mnogim poljima. Godišnji horoskop nastavlja da pokazuje napredak, kao i mogućnost da se sav napor Ovna u 2013. konačno isplati. Jaka godina za karijeru i prihode, kao i za pozitivnu unutrašnju motivaciju. Naravno, Jin i Jang zahtevaju od Ovna da radi malo više u nekim područjima koja su izašli iz ravnoteže.

Posao
Ovnovi, ne počinjite da trošite novac još uvek, ali 2013. izgleda kao odlična godina što se tiče novca. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza će dati rezultate u 2013. To može da znači da je vreme za unapređenje, skok u karijeri ili čak dalje razvijanje poslovnih ideja i planova. Kada je reč o poslu i novcu, 2013. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom delu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2013., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.

Ljubav, porodični i društveni život
Ponekad, uspeh u jednoj oblasti znači malo više angažovanja u drugoj. Godišnji horoskop za Ovna 2013. pokazuje da će porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom delu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu. Ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2013., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Godišnji horoskop za Ovna 2013. pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke u prvom delu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke.

Zdravlje
Godišnji horoskop za Ovna 2013. pokazuje da stvari izgledaju sjajno u pogledu zdravlja. Iskoristite ovo stanje da još više vežbate svoje telo, srce i um. Hranite se zdravo, vežbajte i obezbedite svom organizmu dovoljno sna. Ovo je godina kada možete da se isprobate u novom sportu o kom ste u poslednje vreme razmišljali ili da odvojite malo vremena za sebe i izbacite negativnu energiju u teretani. Pronađite način da kanališete tu energiju, brinite o svom telu i 2013. će se pokazati kao dobra godina za vaše zdravlje.

Tagovi: , ,

Kategorije: Besplatan horoskop, Magazin