nova godina nova godina nova godina nova godina

Horoskop za 2012 – Blizanci

Srecna Nova godina | 29/12/2011


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje značajne promene koje Vam donose uspeh i sreću, naročito, ako u skladu sa svojom promenljivom prirodom pravilno izbalansirate velike želje ili ambicije sa mogućnostima koje ćete imati. Postoje neki »zlatni plodovi« koji proističu iz pravilnog izbora uloga i skladnog odnosa sa okolinom. Ponekad je moguće ostvariti skoro sve planove, ali je važno da imate svest o tome da »sve dolazi u pravo vreme«, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomažu da postavite jasnije prioritete u različitim segmentima života i da istajate u svojim namerama. Ne može uvek sve biti lako, ali uz dodatni napor stičete veće samopuzdanje na putu do cilja. Potrudite se da pravilno »dozirate« svoju energiju kako biste ostvarili uspeh i bolji životni standard. Mudrost se ogleda u prepoznavanju dobrih prilika, planiranju poteza i očuvanju najvećih vrednosi koje imate.

Ljubav:
U ljubavnom životu prolazićete kroz različite faze raspoloženja i mogućnosti, ali bez obzira na neke veće oscilacije u odnosu sa bliskim osobama važno je da imate svest o tome kako Vas očekuje srećan rasplet. Ponekad morate biti ne samo taktični, već i dovoljno strpljivi ili istrajni u namerama kako biste uredili svoj ljubavni i porodični život. Ukoliko ste slobodni, već početkom godine predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Nove radosti i zadovoljstvo Vas očekuje od 08. februara do 06. marta. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina, uživaćete na najlepši način u mnogim privilegijama koje će Vas pratiti, kao što su ljubavna ili životna sreća od 03. aprila, pa sve do 08. avgusta, jer to je period u kojem će Venera tranzitirati kroz Vaše sazvežđe. Postojaće razlog i da posebno obeležite ili proslavite neke srećne događaje. Ponovo Vas očekuju prijatna dešavanja od 07. septembra, tokom novembra i od 16. decembra.

Posao i finansije:
Početkom godine možete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angažujete u nekim važnim događajima na poslovnoj sceni. Posebno obratite pažnju na korisne ideje o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama, usavršavanju ili širem društvenom prestižu. Na vrlo uspešan i efikasan način možete da ostvarite niz važnih ciljeva u samostalnom radu, ali i kroz udruživanje ili proširenu saradnju u periodu od februara i tokom aprila meseca. Uspešni rezultati koji će Vam doneti prestiž i širu afirmaciju Vas očekuju tokom juna, septembra i oktobra meseca. Druga polovina godine predstavlja sjajan period da započnete neki novi posao ili promenite dosadašnji način rada kroz savremenije i bolje mogućnosti koje ćete imati. U periodu od oktobra meseca možete da investirate kroz poslovne ili imovinske aspekte, jer u dužoj vremenskoj perspektivi očekuje Vas kontinuirani uspeh u partnerskim odnosima. Takodje, krajem godine imaćete veći uspeh u poslovima koji su povezani sa medijima, komunikacijama, ekonomijom, trgovinom, turizmom i u oblasti umetnosti.

Zdravlje:
Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. marta do 02. aprila, od 03. do 17. jula, zatim krajem septembra i početkom decembra meseca. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i muskulatura.

Sugestija:
Duži boravak Venere u Vašem sazvežđu ima veliki uticaj na Vaš kompletni »procvat« i sreću koja će Vas pratiti u ljubavnom i porodičnom životu, a može Vas učiniti i zahtevnijom osobom. Jupiter – planeta »velike sreće«, od 11. jun ulazi u Vaše sazvežđe i donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Venera Vam donose različite povlastice, životni prestiž i vrhunski uspeh, pre svega u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.

izvor: astrolook

Tagovi: , , ,

Kategorije: Besplatan horoskop, Magazin